Sluurpy
Reset

There are 30 restaurants

Temerloh restaurants

There are 30 restaurants
Ranking
Sort A-Z
near you
Filters
Hogoh De Coco
90/100 (3 ratings)
Restaurants
"Sedap, lazat, puas makan.. Ank pon suka sgt ayam goreng rangup hogoh de coco.. Coconuts shake dia pon best.. Xpernah jemu mkn sni.. Tip top..."
Jo Ketam
"You alls kena rasakan kelainan air Original Coconut Shake! Special dessert iaitu aiskrim yg super delicious tahap keinginan mcm despacito!!!..."
Raja Nurul Arifah
"Sedap sesgt2 pergi pertama beli nasi and coconut shake kali kedua pusing lgi beli lagi sekali dah lah murah gilerr harga dia mmg puas hati �beli 3..."
Fiqa Shafiqa
"Servis yg sgt tip top....nak lepak sambil minum pun boleh..nak drive tru pun..."
Ina Aziz
"Saya dan Family dah dtg semalam mmg Best.... Layanan AAA sopan terbaik, Servis cepat terbaik, rasa sedap harga berpatutan... Semoga terus maju......"
Jerung Buas
"pilihan terbaik utk mnghilangkan dahaga yang teramat sangat.. lagi2 waktu cuaca panas terik ... fuhhhh nyaman je rasa bila pekena semua jenis shake..."
Zura Zaulkifli
"Its air kelapa lemon is the best. So..."
Siti Nursyahidah Mohamad Khalil
"Perkhidmatan penghantaran sangat terbaek & makanan pun sangat sedap Hogoh De Coco memang..."
Eddy Kazuya
"Im not a meatballs lover, or anything made up from meat. But meatballs from hogoh de coco is an exception. Meatballs memang terbaik!..."
Mimi Nurazlina
"highly recomended,semua menu sedap sangat ,semoga terus maju jaya..."
Yusnira Yusof
"Yummy love the coconut shake..yum yum..."
Nurliana Abdul Rahman
"Coconut shake mmg luarbiasa rasanya..sgt sedap! Ayam grg yg sgt awesome! Pisang grg & cekodok wajib..."
Ummi Medina