Sluurpy
Reset

There are 38 restaurants

Temerloh restaurants

There are 38 restaurants
Ranking
Sort A-Z
near you
Filters
Restaurant Claypot Patin Tempoyak
82/100 (1974 ratings)
Restaurants
Asian
Seafood
Malaysian
Patin Claypot
Nasi Ayam Berempah
Patin Masak Tempoyak Claypot
Nasi Putih Patin Tempoyak
Nasi Goreng Sotong
Ikan Talapia Goreng Berlada
Nasi Talapia Goreng
Sirap Bandung
Nasi Putih Sambal Hitam
Ikan Patin Tempoyak Claypot
Talapia Goreng
Talapia Tempoyak Talapia Asam Pedas
Ikan Patin Goreng
Gulai Tempoyak
Patin Asam Pedas
Fried Patin
Asam Pedas Patin
"Makanan yang sedap dan segar dengan harga yang berpatutan. Patin tempoyak dimasak dalam hot pot sangat menyelerakan. Sangat disyorkan untuk penggemar..."
Suhaimi Othman
"Dari mula2 kedai ni buka sy dah dtg mkn sini, dari satu pintu kedai skrg dah buka dua pintu kedai..kalu ramai org Sy sanggup tunggu yg penting kepala..."
Buchik Bera
"Service cepat. Makanan pun sedap.Will repeat again. Semlm kami order talapia asam pedas and patin gulai tempoyak.. Tak sia-sia kami datang dari jauh...."
Ardina Abu Bakar
"Masakan patin claypot sangat sedap dan berbeza daripada yg dirasai dan dimakan sblm ini..mmg berpuashati dan menyelerakkan...dengan keadaan kedai yg..."
Mohd Shobri Jusoh
"Recommended . Meal superb . Good service . Excellent cleanliness and cosy..."
Mazatulnisa Shari
"Walaupun sebelum ini saya dan keluarga selalu makan di kedai satu lagi,tapi bila semalam makan disini,memang superb...Tahniah.. Dalam masa terdekat..."
محمد راذف هج سيدق
"patin tempoyak terbaik yg prnah sy rasa....masakan sedap...harga brpatutan....klau tambah pelbagai ulam lgi sedap.... inshaallah..ada mase nk repeat..."
Faiz Mohd Zain
"Terbaikkkk...lah..sedappp sangtt...klu pedas lg sikit lg besttt...kedai ni paling sedap di temerloh...A++ ....kekalkan rasa yg sedapp..."
Siti Ilmiah Faizal
Hogoh De Coco
80/100 (591 ratings)
Restaurants
"Sedap, lazat, puas makan.. Ank pon suka sgt ayam goreng rangup hogoh de coco.. Coconuts shake dia pon best.. Xpernah jemu mkn sni.. Tip top..."
Jo Ketam
"You alls kena rasakan kelainan air Original Coconut Shake! Special dessert iaitu aiskrim yg super delicious tahap keinginan mcm despacito!!!..."
Raja Nurul Arifah
"Sedap sesgt2 pergi pertama beli nasi and coconut shake kali kedua pusing lgi beli lagi sekali dah lah murah gilerr harga dia mmg puas hati �beli 3..."
Fiqa Shafiqa
"Servis yg sgt tip top....nak lepak sambil minum pun boleh..nak drive tru pun..."
Ina Aziz
"Saya dan Family dah dtg semalam mmg Best.... Layanan AAA sopan terbaik, Servis cepat terbaik, rasa sedap harga berpatutan... Semoga terus maju......"
Jerung Buas
"pilihan terbaik utk mnghilangkan dahaga yang teramat sangat.. lagi2 waktu cuaca panas terik ... fuhhhh nyaman je rasa bila pekena semua jenis shake..."
Zura Zaulkifli
"Its air kelapa lemon is the best. So..."
Siti Nursyahidah Mohamad Khalil
"Perkhidmatan penghantaran sangat terbaek & makanan pun sangat sedap Hogoh De Coco memang..."
Eddy Kazuya
"Im not a meatballs lover, or anything made up from meat. But meatballs from hogoh de coco is an exception. Meatballs memang terbaik!..."
Mimi Nurazlina
"highly recomended,semua menu sedap sangat ,semoga terus maju jaya..."
Yusnira Yusof
"Yummy love the coconut shake..yum yum..."
Nurliana Abdul Rahman
"Coconut shake mmg luarbiasa rasanya..sgt sedap! Ayam grg yg sgt awesome! Pisang grg & cekodok wajib..."
Ummi Medina